Facbook Eetcafé Latte

Onze kaart

Rundvlees van Boerderij Jos Theys.

Waar we toch trots op zijn is het vlees van Boerderij Jos Theys te Holsbeek. Wekelijks worden jonge kalveren aangekocht. Ze worden ingedeeld in groepen volgens ras, geslacht, gewicht en groeicapaciteit. Een gedeelte zal als kalf gemest worden, het andere deel als Junior Beef. Het kalf wordt vooral met melk gevoed en krijgt zo een lichtroze vleeskleur, het Junior Beef krijgt vast voeder op basis van granen, wat leidt tot helrood vlees. Wij werken met het deel wat als kalf gevoederd wordt. Te verkrijgen in verschillende soorten: Filet pure, Kleinhoofd, côte à los, en chateaubriand.


Zwezeriken

Op de suggestieskaart staan zo goed als altijd krokant gebakken zwezeriken. Vind je natuurlijk niet overal. Ze zijn lekker en krokant zoals iedereen ze graag lust.

WOENSDAG = PASTADAG

Alle pasta's aan €14,50! Zowel 's middags als 's avonds.

Lunch

Op woensdag, donderdag en vrijdag hebben we onze vaste kaart en suggesties. Het vaste lunchmenu vind u bij de kaart.

Afternoon

We hebben een beperkte kleine kaart voor een kleine honger, een hapje met een drankje, een dessertje of een lekkere koffie met wat lekkers bij.

  BEKIJK DE AFTERNOONKAART


Diner

Er is voor iedereen iets, frisse salades, lekkere pasta’s, keuze uit verschillende vleessoorten en vis.

  BEKIJK DE KAART